Online coaching

TRUST TRANSFORMATION CHALLENGE

De 3 bedste transformationer får en tur til Marbella, sammen med Anders Trust!

Forløbet indeholder ALT der skal til for at du kommer i top form til sommer!

HVORDAN fungerer det?

Du kommer til at blive udfordret i fitness centeret, med fede træningsprogrammer som passer til dit niveau og følger princippet af progressive overload.
Jeg tror på at en stærkere muskel også er en større muskel – så det har vi fokus på!

Du kan enten skrive dig op sammen med dine venner, ellers vil vi hos Trust fitness sætte dig sammen i en gruppe, med profiler vi mener passer til dig.

Sideløbende med dit eget forløb, handler det om at i, i gruppen støtter og hjælper hinanden med at yde jeres bedste.
Hos Trust Fitness, ved vi at det at samarbejde giver et bedre resultat!
Så samarbejde vejer også højt i det samlede resultat!

Er du klar til at lave den BEDSTE transformation og vinde en TUR TIL MARBELLA SAMMEN MED ANDERS?
Enten sammen med dine venner, eller sammen med andre klienter med samme interesser? Så SKYND dig at skriv dig op!

24/7 support

Du har altid mulighed for at sende beskeder til os. Vi har et princip der hedder: Hellere send 1 besked for meget end for lidt. Den vigtigste faktor for, at få succes i et forløb er, at vi har en god kommunikation. På den måde sikrer vi, at du lærer så meget som muligt, som du kan bruge undervejs i forløbet, men også få en masse værktøjer, som du kan tage med dig videre efter endt forløb. Kommunikation er nøglen til succes og derfor vægter vi den personlige chat utroligt højt hos Trustfitness.

Tracking af din træning

Dit træningsprogram bliver skræddersyet til dit mål. Hvad end det er muskelopbygning, vægttab eller lean gains. Hos Trustfitness arbejder vi 100% ud fra træningsprincippet progressivt overload. Der skal altid være fokus på, at du har fremgang i din træning. Det gør vi ved, at du i vores app kan “tracke” alle dine løft og træningerne, så vi kan følge med i din styrkekurve, løft og træninger. På den måde sikrer vi Lean Gains.

KOSTPLAN

Hos Trustfitness får du skræddersyet kostplan, som passer 100% til dine behov og mål. Vejen til din drømmekrop bliver ikke Ris, kylling & broccoli. Det bliver helt almindelig hverdagsmad, som er tilpasset i mængder til dit mål.

Træningsplan

Dit træningsprogram bliver skræddersyet til, at du opnår fremgang. Ved progressivt overload sikrer vi, at du hvergang vil se fremgang i din styrkekurve og hermed også se øget muskelmasse. Dit træningsprogram tager udgangspunkt i dit nuværende niveau også vil det blive justeret op løbende.

KOM I GANG

Skriv dig op!

Skriv dig op i min kontaktformular, så bliver du kontaktet af én af på teamet, som vil tale mere om hvordan du kommer i gang med Trust Transformation challenge.

01

02

Få dine planer!

Du vil modtage dine helt egne skræddersyede planer, som passer til dit udgangspunkt!
De vil løbende blive tilpasset, så de passer til din udvikling!

TEAM UP!

Du vil blive tilføjet til en gruppe, enten sammen med de venner du skriver dig op med – Hvis du skriver dig op alene, vil du blive sat i grupper med andre klienter, som vi på teamet mener passer sammen med dig!

03

04

KÆMP SAMMEN!

Sammen kæmper i om at lave den bedste transformation i gruppen og vinder dermed en tur til MARBELLA med ANDERS TRUST OG DIT TEAM!

Unge gutter som der har opnået deres drømmekrop Med LEAN GAINS forløbet!

Gutter præcis ligesom dig, som selv havde svært ved at se resultater og var frustrerede… men de manglede bare de rigtige planer!

Hvorfor Marbella?

Marbella har ALT det du som ung træningsinteresseret har brug for.

Vi kommer til at træne i et af verdens bedste fitness centre (Real Padel Club Marbella) – Vi kommer til at træne SAMMEN og virkelig få gennemarbejdet din træning, så du får MAKSIMUM ud af det.

Marbella har nogen af verdens flotteste og bedste restauranter! God mad, gode drinks og godt selskab!

Marbella er der hvor jeg tager hen for at level up min træning og min motivation og nu får DU chancen for at gøre det samme.

Da jeg startede som en af de allerførste online coaches i Danmark, blev jeg hurtigt klar over at jeg ville være SPECIALIST på ét område…
Og det skulle være at hjælpe unge mænd med at smide fedt og bygge muskelmasse! Mænd der ligesom jeg selv havde svært ved at smide det sidste fedt og samtidig gerne vil bygge en mere markeret og muskuløs krop.
Det var dét jeg var bedst til, og det var dét næsten alle kom til mig for at få hjælp til.

Jeg manglede et navn på forløbet. Både for at gøre det lettere at huske, men også så mine klienter og fremtidige klienter nemt kunne forklare hvad de ville have.
Lean Gains ordet sad stadig i hovedet på mig. Nu havde jeg bare mine egne principper og strategier, men målet var det samme: At smide fedt og bygge muskelmasse i samme forløb – uden at spilde tiden i centeret!

Kom med til
Marbella!