GRATIS opstart + 1 måneds GRATIS coaching + 100% tilfredshedsgaranti

Trust Fitness logo

START LEAN GAINS BOOTCAMPEN HER

Hos Trust Fitness får du et personligt coachingforløb, hvor du er i centrum:

Og kun lige nu, kan du få GRATIS opstart + en måneds GRATIS coaching!

Du binder dig ikke ved at skrive dig op, men vil blot blive kontaktet af os, hvor du får mulighed for at høre mere om forløbet. Du kan læse mere om Trust Fitness’s behandling af dine personlige oplysninger og dine rettigheder i vores datapolitik.

Tilbuddet udløber om:

Countdown Expired!

4,9/5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

Det skyldes at vi altid sørger for at opnå vores klienters mål. Derfor tilbyder vi også 100% tilfredsgaranti. Er du ikke tilfreds? Så får du pengene tilbage.

VI HAR ALLEREDE HJULPET +3000 DANSKERE

Og vi kan også hjælpe dig! Med i forløbet, får du hele vores Lean Gains pakke, som blandt andet inkluderer følgende:

1:1 Coaching

Hos Trustfitness får du 1:1 coaching, og der vil være fri support 24/7 via app’en.

Den vigtigste faktor, for at få succes i et forløb er, at vi har en god kommunikation. På den måde sikrer vi, at du lærer så meget som muligt, samt får en masse værktøjer, som du kan tage med dig videre efter endt forløb.

Træningsplan

Dit træningsprogram bliver skræddersyet til dig og dine behov, så du opnår fremgang på den mest effektivt mulige måde.

Vi tager højde for dit nuværende niveau, og justerer programmet løbende, i takt med at du udvikler dig.

Kostplan

Du vil få en skræddersyet kostplan, som passer 100% til dine behov og mål.

Vejen til din drømmekrop bliver ikke ris, kylling & brocolli, men derimod helt almidelig hverdagsmad, som er tilpasset i mængder til dit mål.

Tracking

Det er vigtigt at du kan følge med i dine resultater, så du altid har fokus på din fremgang.

Derfor, når du starter forløbet op hos os, får du dit helt eget login til vores tracking system. På den måde kan du heletiden sikre dig at du bevæger dig i den rigtige retning.

ER DU KLAR TIL at få DIN DRØMMEKROP?

Med vores 1:1 coaching, er vi der for dig helevejen igennem.
Lean Gains forløbet er for dig der gerne vil:

Se eksempler på
Transformationer

Uanset hvilket niveau du er på, kan vi hjælpe dig med at bygge din drømmekrop.

INDFRI DIT TILBUD NU

Frem til på søndag, har vi et eksklusivt tilbud hvor du får GRATIS opstart + en måndes GRATIS coaching! Derudover får du også 100% tilfredshedsgaranti. Klik på knappen og udfyld formularen, for at blive kontakt af os!

Tilbuddet udløber om:

Countdown Expired!

FAQ

Dette er en skræddersyet service, hvor du får support og vejledning fra os, priser er helt afhængige af den enkelte.

 

Du kan forvente en helt igennem personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe relationer med alle vores klienter, så vi kan hjælpe dig hele vejen mod at nå dine mål. Det vil ikke kun være taldrevet – når du slutter dig til vores team, vil vi sørge for at ændre din livsstil dybdegående. Dine spise- og træningsplaner vil være bæredygtige, konsekvente og vigtigst af alt fornøjelige. En personlig check-in proces vil sikre, at du bevæger dig mod dine mål, og gennem den direkte chat kan vi støtte dig på hvert trin af din rejse.

Betaling sker gennem Stripe, et meget sikkert betalingssystem. Betaling sker automatisk hver fjerde uge fra du tilmelder dig og til de aftalte bindingsbetingelser.

Dette afhænger helt af dig, dine mål og nuværende position. Hvis du starter et sted mellem 4-6 måneder, kan vi sikre de allerbedste fremskridt og samtidig opbygge langsigtet og sunde vaner. Minimumsbindingsperioden er 4 måneder, men din rejse kan vare så længe, som du ønsker det.

 

Selvfølgelig kan du det! Vi kan lave en plan for dit foretrukne sted og tilpasse den til dine mål og livsstil.

 

Du kan se alle fremskridt og målinger gennem min vores app på din telefon. Dette inkluderer; billeder, ugentlige vejninger, søvn, kost, motivation eller vandindtag. På den måde kan vi følge dine fremskridt og foretage de nødvendige justeringer af dine mål eller planer.

 

Du bestemmer! Du fortæller os, hvor meget tid du har til træning om ugen, og hvad dit mål er. Så lægger vi en plan, så træningen bedst muligt passer ind i din rutine.

Hos Trustfitness er der 100% tilfredshedsgaranti eller få refunderet dit forløb. Det er dog vigtigt at pointere, at for at få pengene retur, så skal man kunne opfylde følgende 2 krav:

1. Du husker at lave alle tjek-ins i dit forløb.

2. Du skriver undervejs i forløbet hvis der er noget vi kan gøre bedre for dig

Opfyldes disse to krav ikke, så vil det ikke være gældende, at få refunderet sit forløb.

Indfri dit tilbud nu

Tilbuddet udløber om:

Countdown Expired!

Du binder dig ikke ved at skrive dig op, men vil blot blive kontaktet af os, hvor du får mulighed for at høre mere om forløbet. Du kan læse mere om Trust Fitness’s behandling af dine personlige oplysninger og dine rettigheder i vores datapolitik.