Du skal være over 18 år for at tilmelde dig Trust Fitness online coaching

Online coaching

TRUST fiTNESS

Online coaching

TRUST fiTNESS

Unge gutter som der har opnået deres drømmekrop Med LEAN GAINS forløbet!

Gutter præcis ligesom dig, som selv havde svært ved at se resultater og var frustrerede… men de manglede bare de rigtige planer!

Udforsk;

Lean Gains konceptet

Da jeg startede som en af de allerførste online coaches i Danmark, blev jeg hurtigt klar over at jeg ville være SPECIALIST på ét område…
Og det skulle være at hjælpe unge mænd med at smide fedt og bygge muskelmasse! Mænd der ligesom jeg selv havde svært ved at smide det sidste fedt og samtidig gerne vil bygge en mere markeret og muskuløs krop.
Det var dét jeg var bedst til, og det var dét næsten alle kom til mig for at få hjælp til.

Jeg manglede et navn på forløbet. Både for at gøre det lettere at huske, men også så mine klienter og fremtidige klienter nemt kunne forklare hvad de ville have.
Lean Gains ordet sad stadig i hovedet på mig. Nu havde jeg bare mine egne principper og strategier, men målet var det samme: At smide fedt og bygge muskelmasse i samme forløb – uden at spilde tiden i centeret!

Hvad kan du forvente på et

Lean Gains forløb?

Team Trustfitness står klar til, at hjælpe dig med DINE lean gains!

Ingen restriktioner

Du kommer til at blive udfordret i fitness centeret, med fede træningsprogrammer som passer til dit niveau og følger princippet af progressive overload.
Jeg tror på at en stærkere muskel også er en større muskel – så det har vi fokus på!

02.

Du vil blive udfordret!

Du kommer til at blive udfordret i fitness centeret, med fede træningsprogrammer som passer til dit niveau og følger princippet af progressive overload.
Jeg tror på at en stærkere muskel også er en større muskel – så det har vi fokus på!

01.

support hele vejen!

I et forløb hos Trustfitness er dialogen mellem os, det VIGTIGSTE i forløbet! Så vi sammen kan finde ud af hvad der virker for dig, og hvordan vi finder løsninger til dine udfordringer eller frustrationer som holder længe efter forløbet er slut!

24/7 support

Du har altid mulighed for at sende beskeder til os. Vi har et princip der hedder: Hellere send 1 besked for meget end for lidt. Den vigtigste faktor for, at få succes i et forløb er, at vi har en god kommunikation. På den måde sikrer vi, at du lærer så meget som muligt, som du kan bruge undervejs i forløbet, men også få en masse værktøjer, som du kan tage med dig videre efter endt forløb. Kommunikation er nøglen til succes og derfor vægter vi den personlige chat utroligt højt hos Trustfitness.

Tracking af din træning

Dit træningsprogram bliver skræddersyet til dit mål. Hvad end det er muskelopbygning, vægttab eller lean gains. Hos Trustfitness arbejder vi 100% ud fra træningsprincippet progressivt overload. Der skal altid være fokus på, at du har fremgang i din træning. Det gør vi ved, at du i vores app kan “tracke” alle dine løft og træningerne, så vi kan følge med i din styrkekurve, løft og træninger. På den måde sikrer vi Lean Gains.

KOSTPLAN

Hos Trustfitness får du skræddersyet kostplan, som passer 100% til dine behov og mål. Vejen til din drømmekrop bliver ikke Ris, kylling & broccoli. Det bliver helt almindelig hverdagsmad, som er tilpasset i mængder til dit mål.

Træningsplan

Dit træningsprogram bliver skræddersyet til, at du opnår fremgang. Ved progressivt overload sikrer vi, at du hvergang vil se fremgang i din styrkekurve og hermed også se øget muskelmasse. Dit træningsprogram tager udgangspunkt i dit nuværende niveau også vil det blive justeret op løbende.

Vi har hjulpet mere end 2000 danskere

Lean Gains konceptet er populært blandt vores klienter! Kunne du godt tænke dig at lave din egen lean gains transformation.

VORES TEAM

Team trust fitness

Trustfitness har alle de kompetencer, som du har brug for at komme i mål. Vi er et team af specialister, som er veluddannet, kompetente og passioneret. Teamet er sammensat således alle har sit speciale indenfor et givent område, så du på bedst mulig vis kan få hjælp. Du kan derfor forvente, at du vil blive mødt med ekspertise og få de rette værktøjer til, at opnå dine drømme. Vi er med dig hele vejen på din rejse og sætter en ære i at hjælpe dig.

FAQs

Dette er en skræddersyet service, hvor du får support og vejledning fra mig, priser er helt afhængige af den enkelte.

Du kan forvente en helt igennem personlig oplevelse. Jeg ønsker at skabe relationer med alle mine kunder, så jeg kan hjælpe dig hele vejen mod at nå dine mål. Det vil ikke kun være taldrevet – når du slutter dig til mit team, vil vi sørge for at ændre din livsstil dybdegående. Dine spise- og træningsplaner vil være bæredygtige, konsekvente og vigtigst af alt fornøjelige. En personlig check-in proces vil sikre, at du bevæger dig mod dine mål, og gennem den direkte chat kan jeg støtte dig på hvert trin af din rejse.

Betaling sker gennem Stripe, et meget sikkert betalingssystem. Betaling sker automatisk hver fjerde uge fra du tilmelder dig og til de aftalte bindingsbetingelser.

Dette afhænger helt af dig, dine mål og nuværende position. Hvis du starter et sted mellem 3-6 måneder, kan vi sikre de allerbedste fremskridt og samtidig opbygge langsigtet og sunde vaner. Minimumsbindingsperioden er 3 måneder, men din rejse kan vare så længe, som du ønsker det.

Selvfølgelig kan du det! Jeg kan lave en plan for dit foretrukne sted og tilpasse den til dine mål og livsstil.

Du kan se alle fremskridt og målinger gennem min app på din telefon. Dette inkluderer; billeder, ugentlige vejninger, søvn, menstruationscyklus, kost, motivation eller vandindtag. På den måde kan jeg følge dine fremskridt og foretage de nødvendige justeringer af dine mål eller planer.

Du bestemmer! Du fortæller mig, hvor meget tid du har til træning om ugen, og hvad dit mål er. Så lægger vi en plan, så træningen bedst muligt passer ind i din rutine.