Mød TEAMet

HVORFOR JEG STARTEDE

Trust Fitness

TrustFitness opstod, fordi min egen styrke og form ikke kommer ud af det blå. Jeg kender selv følelsen af ikke at være glad og tilfreds med sin fysiske form. I min ungdoms “primetime” kæmpede jeg selv med 15 kilos overvægt og følelsen af altid at være ham “den lidt buttede” og ikke være glad i min egen krop. Jeg er derfor ikke født med en sixpack og det har ikke altid været let for mig at komme til en god form. Denne følelse fortjener ingen at have, og dette er min største drivkraft bag Trust Fitness. 

Min egen rejse, gør at jeg kan relatere til klienterne hos TrustFitness. Jeg kender og forstår deres udfordringer og frustrationer, og det er det bedste i verden at hjælpe dem med at overkomme dem og nå deres mål. Det er ligegyldigt om målet er at smide 20 kg, få sixpack eller lave lean gains. Det betydningsfulde er følelsen af glædesrus, når jeg ser mine klienter opnå  deres resultater og glæden de får af det! Fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem.

Det allerbedste er dog den SELVTILLID, jeg ser mine klienter opbygge gennem deres forløb i takt med deres resultater. Det er en selvtillid, jeg selv kender og elsker. Det er ikke bare fedt, men også givende at smide trøjen og kigge sig stolt i spejlet. Givende fordi, selvtilliden ikke kun kommer gennem spejlbilledet, men engagement og disciplin gennem rejsen. Denne selvtillid bliver lidt større for hver gang, du oplever fremgang! Det er nemlig disse oplevelser som viser dig, hvor STORT potentiale du har, når bare du er villig til at arbejde hårdt med de rette planer!

Trust Fitness er min mulighed for at hjælpe så mange som muligt med at opleve netop denne glæde og selvtillid som kommer når man dedikerer sig selv til sit mål om en bedre form!
Det er et privilegium, som jeg sætter pris på hver eneste dag

Trust Fitness logo

SPECIALISTERNE BAG TRUST FITNESS

Trustfitness har alle de kompetencer, som du har brug for at komme i mål. Vi er et team af specialister, som er veluddannet, kompetente og passioneret. Teamet er sammensat således alle har sit speciale indenfor et givent område, så du på bedst mulig vis kan få hjælp. Du kan derfor forvente, at du vil blive mødt med ekspertise og få de rette værktøjer til, at opnå dine drømme. Vi er med dig hele vejen på din rejse og sætter en ære i at hjælpe dig.

Simon Tuekaer

Coach

Jeg lægger utrolig meget vægt på at lytte til dig som klient og tage dine overvejelser med ind i forløbet, da jeg tror på, at den rejse, vi skal på sammen, skal være holdbar. Det skal være sjovt, motiverende og ikke mindst skal det skabe RESULTATER!

Marie Josefine Barup Hansen

Coach

Jeg er her med dig hele vejen igennem dit forløb, og jeg er hundrede procent dedikeret til at støtte dig gennem alle de udfordringer og sejre der ligger dig forud for denne rejse. Mit navn er Marie, og gennem de sidste 4 år har jeg hjulpet flere hundrede kvinder og mænd med at opnå deres mål.

Nick Jensen

Coach

Jeg hedder Nick, jeg er 29 år gammel. Jeg er uddannet personlig træner og har over 10 års egen trænings erfaring, og over 7 års erfaring som personlig træner og online coach.

Mine specialeområder er mental coaching, vaneændringer og vegetar/veganer kost, da jeg selv har levet snart 7 år som vegetar.