TEAM TRUST FITNESS

HVORFOR JEG STARTEDE

Trust Fitness

TrustFitness opstod, fordi min egen styrke og form ikke kommer ud af det blå. Jeg kender selv følelsen af ikke at være glad og tilfreds med sin fysiske form. I min ungdoms “primetime” kæmpede jeg selv med 15 kilos overvægt og følelsen af altid at være ham “den lidt buttede” og ikke være glad i min egen krop. Jeg er derfor ikke født med en sixpack og det har ikke altid været let for mig at komme til en god form. Denne følelse fortjener ingen at have, og dette er min største drivkraft bag Trust Fitness. 

Min egen rejse, gør at jeg kan relatere til klienterne hos TrustFitness. Jeg kender og forstår deres udfordringer og frustrationer, og det er det bedste i verden at hjælpe dem med at overkomme dem og nå deres mål. Det er ligegyldigt om målet er at smide 20 kg, få sixpack eller lave lean gains. Det betydningsfulde er følelsen af glædesrus, når jeg ser mine klienter opnå  deres resultater og glæden de får af det! Fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem.

Det allerbedste er dog den SELVTILLID, jeg ser mine klienter opbygge gennem deres forløb i takt med deres resultater. Det er en selvtillid, jeg selv kender og elsker. Det er ikke bare fedt, men også givende at smide trøjen og kigge sig stolt i spejlet. Givende fordi, selvtilliden ikke kun kommer gennem spejlbilledet, men engagement og disciplin gennem rejsen. Denne selvtillid bliver lidt større for hver gang, du oplever fremgang! Det er nemlig disse oplevelser som viser dig, hvor STORT potentiale du har, når bare du er villig til at arbejde hårdt med de rette planer!

Trust Fitness er min mulighed for at hjælpe så mange som muligt med at opleve netop denne glæde og selvtillid som kommer når man dedikerer sig selv til sit mål om en bedre form!
Det er et privilegium, som jeg sætter pris på hver eneste dag! 

Team Trust Fitness

Trustfitness har alle de kompetencer, som du har brug for at komme i mål. Vi er et team af specialister, som er veluddannet, kompetente og passioneret. Teamet er sammensat således alle har sit speciale indenfor et givent område, så du på bedst mulig vis kan få hjælp. Du kan derfor forvente, at du vil blive mødt med ekspertise og få de rette værktøjer til, at opnå dine drømme. Vi er med dig hele vejen på din rejse og sætter en ære i at hjælpe dig.

SPECIALISTERNE BAG TRUST FITNESS

Malene

Jeg hedder Malene, og er 27 år gammel. Motion har altid været en stor del af mit liv, da jeg tidligere har været konkurrence rytter i dressur og i dag styrketræner meget. Jeg ved derfor, hvad det vil sige at dedikerer mig til mine egne kostvaner og træning, for at kunne nå mine personlige mål.

Mit job hos TrustFitness gør, at jeg hver dag kan arbejde med min store interesse, nemlig vanecoaching. Jeg har gennem tiden taget flere kurser i netop dette, og brænder for at kunne hjælpe folk med at omdanne deres destruktive vanemønstre til det sundere og bedre, for at de kommer sikkert til måls. Det er vigtigt for mig, at det man foretager sig er holdbart og ikke et quick-fix, hvad end det er vægttab eller vægtøgning. Esensen er nemlig det samme: Velfungerende vaner og at man har det mentalt godt i det, man foretager sig.

Anders

Mit navn er Anders, 27 år gammel og træningsentusiast helt ud til fingerspidserne. Jeg har stor interesse og passion for træning, hvilket også er baggrund for min karriere vej indenfor coaching. Jeg er uddannet personlig træner (Trænerakademiet), og har arbejdet med dette i 4 år. Foruden personlig træner har jeg kurser i bl.a. Udvidet anatomi & fysiologi samt rehabilitering. I dag studerer jeg Ernæring og Sundhed, for jeg bestræber mig på altid at blive klogere på sundhed i alle dens aspekter. Min iver for kroppens styrke har jeg selv udforsket, særligt gennem mine 4 konkurrencer i Athletic Fitness og ekstreme distancer i cykling og løb. Derfor supplerer min passion for sundhed perfekt med mit daglige arbejde med vores klienter hos TrustFitness, hvor jeg sætter en dyd i at kunne hjælpe andre med at blive stærkere både mentalt og fysisk. For af personlig såvel som videnskabelig erfaring ved jeg, at vi kan meget mere med vores kroppe end hvad vi til tider lader os selv tro på. Det er mit mål at vise vores klienter, at de kan udrette de ting, de sætter sig for!

Oliver

Mit navn er Oliver, og jeg er 28 år gammel. Jeg har siden en meget ung alder altid, været tiltrukket af hele fitnessmiljøet & industrien. Det startede i en ung alder med opvækst i et fysiocenter, hvor jeg begyndte min egen udvikling med professionel hjælp til, at guide mig igennem det hele. Udover dette har jeg arbejdet i sundhedsindustrien i flere år nu - som har bidraget til min samlet erfaring inden for kost og træning. Dette er med til, at skabe mit drive her hos TrustFitness, hvor jeg til daglig hjælper andre med at enten starte eller bygge videre på deres rejse! Jeg er derfor en af de første, som du vil blive mødt af her på teamet, da jeg tager de indledende samtaler.

Simon

Jeg hedder Simon, og er 24 år gammel. Jeg nyder livet ved Solrød Strand, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores hund Elia. Mit liv har ikke altid været aktivt og sundt, som det er i dag, for jeg kæmpede med overvægt som barn. Med mine 170cm i højde og 100kg på vægten, så fyldte jeg i landskabet, men et familiemedlem hjalp mig med mit første skridt på vejen ud af overvægten ved at træne sammen med mig. Som 16-årig og ivrig efter at lærer mere, opsøgte jeg en coach og herfra lærte jeg bodybuildingens verden af kende. Det er blevet til 5 konkurrencer siden da, hvilket har givet mig et kæmpe indblik i, hvad dedikation kan bringe med sig. Min rejse fra overvægtig ung dreng til den mand jeg er i dag, er noget jeg tager med mig på arbejde hver dag, hvilket betyder at jeg ved, hvad det vil sige at kæmpe med destruktive kostmønstre og finde sin indre styrke til at overvinde dem. Jeg priser højt at kunne arbejde med mennesker, som jagter deres drømme og jeg er med dem hele vejen igennem.

Nick

Mit navn er Nick, jeg er 27 år gammel og har stor passion for træning. Min passion har jeg gjort mig klog på, både gennem egen erfaringer men særligt også gennem min uddannelse som personlig træner samt kostvejleder. Jeg har 6 års erfaring indenfor personlig træning og kostvejledning, men personligt har jeg 10 års træningserfaring. Derudover har jeg spist vegansk i 5 år, og har derfor rigtig god erfaring indenfor vegansk kost. Min drivkraft i mit arbejde hos TrustFitness er, at videreformidle alt det komplekse information omhandlende kroppen, kost og træning i øjenhøjde. Det er en stor verden at træde ind i, hvor man ofte kan føle sig meget overvældet af akademiske forklaringer, tonsvis af informationer og “fake news”, men det er netop derfor jeg er her, og det glæder mig at kunne sende vores klienter videre på deres rejse, velvidende de har skabt forståelse og indsigt i, hvad deres krop har brug for.

Maria

Mit navn er Maria, jeg er 21 år gammel og bosat i København. Fysisk aktivitet har igennem mit liv spillet en stor rolle, og jeg har engageret mig i adskillige forskellige sportsgrene. Igennem de seneste fem år har jeg styrketrænet, og det er i dag min helt store passion. For at opnå sine målsætninger har jeg også måtte erfare, hvor vigtigt et samspil der er mellem en anstændig kost og træning. Til trods for, at personlige erfaringer er guld værd, mener jeg aldrig at man kan være ’over-educated.’ Med en stor interesse for kroppens enorme kompleksitet er jeg altid nysgerrig på at lære mere, og derfor læser jeg i dag til Personlig træner og kostvejleder igennem Fitness Institute. Jeg er en kvinde med hjerte for den videnskabelige evidens, og så har jeg en særdeles humanistisk tilgang til ernærings- og træningsvaner. Jeg er nemlig af den overbevisning, at vores mentale- og fysiske helbred unægtelig hænger sammen. I mit arbejde hos Trustfitness sætter jeg en stor ære i, at indarbejde gode og sunde vaner som kan vare ved. Jeg beskæftiger mig på teamet med vanecoaching, og har en ambition om at dygtiggøre mig yderligere inden for feltet. Til foråret påbegynder jeg Vanecoachuddannelsen hos Morten Elsøe, og ser frem til at kunne bruge nye redskaber i mit arbejde ved Trustfitness.

Lad os hjælpe dig!