Mine Top 10 Lean Gains Juleopskrifter! 🎅🏻💪

Spis ris a ala mande, pebernødder, risegrød, flæskestegssandwhich SAMTIDIG med at du bygger en mere muskuløs og markeret krop!

Vidste du godt, at du vi tager ca 0.5-2 kg fedt på om året… og næsten alt dette sætter sig i november og december måned? 😱
Julen er lige om hjørnet og vi ved alle, hvad det betyder: masser af julefrokoster, fed julemad og masser af slik! Det betyder til gengæld også, at vi år efter år, tager lidt flere kg på… som vi faktisk aldrig får smidt… Men det stopper nu!

 

Jeg har nemlig samlet mine 10 bedste juleopskrifter til dig, så du kan holde formen – eller måske endda komme i bedre form – henover julen, UDEN at du skal sige nej til den julemad som du elsker allermest! 

 

Fælles for alle mine klienter er, at de gerne vil kunne nyde tilværelsen, selvom de er i gang med at bygge muskelmasse og smide fedt. Lean gains kommer ikke af sig selv, men det behøver heller ikke være surt og kedeligt at komme i sit livs form. Læs med her, og få nogle af de opskrifter, mine klienter også får på deres planer her i julen 👇🏼

Joakim har et travlt og fysisk krævende job, og en familie han rigtig gerne vil være sammen med. Han var bange for at der ikke var tid til at følge en kostplan og træningsprogram! Selvfølgelig er der det!! Vi fik det hele til at passe til hans hverdag. Kosten var selvfølgelig en kæmpe gamechanger, så vi satte fokus på at lave en kostplan ud fra mine faste Lean Gains principper, men med nemme og billige opskrifter, så han hurtigt kunne tage madpakke med på arbejdet - eller lave mad til familien!

 

Særligt i december er der ingen regler for, hvornår man må begynde at spise lidt lækkert. Derfor kan du passende starte din morgen ud med denne lækre havregrød, i en julet udgave 🎅🏼

 

Den søde tand…

Når snacksulten melder sig, kommer de fleste til at tømme en hel pakke chokolade eller snebolde – og selvom det er mega lækkert, kan for mange af de her fristelser betyde et kæmpe setback på vejen mod dine mål. Det er her nogle af mine bedste snacks, til når den søde tand melder sig. Med dem på din plan, kan du deltage i julehyggen uden at gå på kompromis med jagten på lean gains 💪🏼

De her snacks kan både nydes om formiddagen, midt på dagen og sent på aftenen, når der julehygges med familien. Der skal være plads til at deltage i sociale arrangementer, uden at du skal føle dig begrænset, men bare husk, at det hele handler om balance og mængder.

 

Niclas var træt af at træne 5 gange om ugen, og STADIG ikke se resultater i spejlet! Han har altid været lidt spinkelt bygget, med en fedtprocent som han syntes var for høj. Niclas skrev og sagde at nu ville han altså se HURTIGE resultater! Vi lavede to ting helt om i Niclas planer: Han fik et træningsprogram baseret på progressive overload, og en kostplan med en høj fordeling af protein og kulhydrat og lav fedt, så han kunne smide fedt og bygge muskelmasse samtidig! Niclas har nogle af de samme opskrifter som du sidder og kigger på nu! 😊

 

Kom i gang med dine egne Lean Gains planer… uden at betale en krone for at starte!
Vil du selv gerne i gang til Januar? Og gøre noget alvor ud af dine målsætninger istedet for bare tomme nytårsforsæt?
Du kan reservere en plads til start på dit eget Transformations forløb, med skræddersyet kost- og træningsplan designet til at få dig i din drømme form hurtigst muligt!

Start 2. januar, og betal først d. 30. januar!

 

(Jule)frokosttid – et par klassikere! 

Når der er julefrokost, skal der gerne lidt karrysild på bordet, og jeg gør ingen undtagelse – jeg har bare lavet en opskrift på en sundere udgave, så du kan spise endnu mere mad, uden at det går ud over din vægt 🙌🏼

 

Du skal heller ikke snydes for en af de helt fedtede, snaskede klassikere.. En flæskestegssandwich, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand bare ved tanken – præcis som vi kender den, bare i en forbedret udgave!

 

Julemiddag med masser af sukkerkartofler og brun sovs…

…skal der selvfølgelig også være plads til! MEN: variation er også vigtigt, og du skal ikke snydes for nogle vanvittigt lækre opskrifter på proteinrig, sund aftensmad, der passer perfekt ind i drømmen om en stærkere fysik.

Vi snakker ikke kylling og broccoli, og jeg er sikker på, at hvis du laver de her retter til familien eller til en julefrokost med vennerne, vil de alle have lyst til at hoppe med på “den sunde vogn” – for hvem havde troet, at man kan spise så sundt og lækkert på samme tid? 😝

Nu er du helt klar til at gå julen i møde uden at være nervøs for ekstra julekilo og det samme nytårsforsæt som hvert år. 

 

Jeg håber du bliver glad for opskrifterne!
Og husk: hvis du får brug for hjælp til at smide fedt og bygge muskelmasse, kan du altid sende mig en besked og så tager vi en snak om, hvad DU gerne vil opnå de første 100 dage i 2022!

 

Glædelig jul!

AndersPsst…
Vil du gerne starte din egen Lean Gains transformation i Januar… men er økonomien presset? Læs her for en særlig mulighed: Jeg har her i december valgt at køre et særligt nytårstilbud hvor du kan reservere plads på dit eget Lean Gains forløb med start 2. januar!
Men du betaler først 30 januar!

Jeg kan IKKE garantere at der stadig er plads på forløbet, men du kan hurtigt skrive og tjekke om du stadig kan nå at være med!

Hundredvis har bygget deres drømmefysik