Opdag den hurtigste og mest effektive vej til den ultimative drømmekrop

Hvis du er klar til at smide fedt og bygge muskelmasse hurtigt og effektivt, så hør alt om mit populære Lean Gains-forløb herunder...

Opdag den hurtigste og mest effektive vej til den ultimative drømmekrop

Hvis du er klar til at smide fedt og bygge muskelmasse hurtigt og effektivt, så hør alt om mit populære Lean Gains-forløb herunder...

Mere end 300 anmeldelser...

Et Lean Gains-forløb er perfekt for dig, hvis du:

Hvorfor skaber mine Lean Gains-coachingforløb så vilde resultater?

Personligt træningsprogram

95% af folk, der træner, har ingen plan for deres træning. Derved spilder de deres tid i centret! På mit Lean Gains-forløb udarbejder jeg et personligt træningsprogram til dig, som maksimerer dine resultater. Du skal bare gå ind i centret og følge planen – alle detaljer såsom øvelser, antal sæt og gentagelser er nøje beskrevet i din plan.

Skræddersyede kostplaner

Abs are made in the kitchen“. Uden den rette kost får du ingen resultater. Derfor sørger jeg for at udarbejde personlige kostplaner til dig, som sikrer, at du får lige præcis den rette mængde kalorier, protein, kulhydrater og fedt til dit unikke behov. Dine skræddersyede kostplaner er lækre, nemme at følge og giver dig en masse variation.

1-til-1 online coaching

Ved at arbejde personligt med mig får du som en af de eneste i Danmark direkte adgang til mig gennem min personlige app. Det betyder, du kan få personlig rådgivning, feedback og motivation på daglig basis fra en af de førende coaches i landet, som har hjulpet hundredvis af mænd med at skabe de vildeste transformationer.

Om Anders Trust

Hvem er Anders Trust?

Mit navn er Anders Trust, og jeg har de sidste 10+ år hjulpet hundredvis af danske mænd med at bygge deres drømmekrop gennem mine unikke Lean Gains-forløb.

Da jeg var i starten af 20’erne, resulterede et travlt studieliv og dårlige vaner i, at jeg “lige pludselig” var 15 kg overvægtig og svært utilfreds med min krop. Min selvtillid var ikke-eksisterende, jeg var mindre udadvendt, og jeg troede ikke på mig selv og mine egne evner.

Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det, så jeg brugte hundredvis af timer på at nørde alt inden for fitness. Siden har jeg deltaget i 10 bodybuilding- og fitnesskonkurrencer i Danmark og USA. 

I dag er mit vigtigste mål at hjælpe andre danske mænd med at få styr på deres kost og træning, så de også kan opleve den selvtillid og succes, som det har givet mig.

Hundredvis har bygget deres drømmefysik

Er du klar til at skabe
din Lean Gains-transformation?

Forestil dig, hvordan DU kunne se ud om 3, 6 eller 12 måneder… Udfyld formularen herunder, og tag første skridt i dag.

+27.900 subscribers

+36.700 følgere

+38.600 likes