Komplet sixpack guide

Vil du også have en stærkere core og mere markerede mavemuskler, men mangler du inspiration til at gøre det lidt mere spændende? Fear no more, buddy – I got you! 😉

Teknikken skal på plads først – så spilder du ikke tiden i centeret!
Som jeg har sagt del gange efterhånden, ja så findes der ikke nogen magiske maveøvelser! Det vigtigste er, at du finder nogle øvelser du synes er nice og at du fokuserer på at trække brystben og bækken sammen. Er du i tvivl om hvad jeg mener – så tjek videoen her:

Min klient, Daniel, har smidt 1kg fedt om ugen, og fundet sine mavemuskler frem til sommer!

Almindelige mavebøjninger kan for mange godt gå hen og blive lidt kedelige, så her får du mine absolut yndlings maveøvelser, samlet i små workouts, så du kan sætte ild i dine mavemuskler!

 

Du kan enten køre det som supersæt, hvor du kører alle øvelserne igennem, holder maks 60 sekunders pause og så forfra med den første øvelse i 3-4 runder. Du kan også vælge at køre en øvelse igennem, med 12-15 gentagelser, holde 30 sekunders pause og gennemføre 3 sæt, før du går videre til næste øvelse.

Workout 1

Alright! Første workout består af 5 øvelser, og det vigtigste er her at du husker din vejtrækning, puster ud på vej op, squeezer i slutpositionen og fører brystbenet mod bækkenet!

 

 

Workout 2

Har du ikke så meget tid til overs til mavetræning? Det er helt okay! Den her workout er hurtigt overstået, men jeg garanterer dig, at du nok skal mærke dine mavemuskler 😉

Se den første video her, for en kort forklaring af, hvordan jeg anbefaler du bruger de her øvelser, for at spare tid!

Tjek lige de her sinddssyge resultater, som min klient, Rasmus, opnåede på KUN 8 UGER! 

 

 

Workout 3

… den med alternativerne!

Her får du tre øvelser, hvor du selv kan ændre i sværhedsgraden, så du kan udfordre dig selv endnu mere!

Planken giver et statisk hold og opspænd i din core, hvilket ganske vist ikke samler bækken og brystben, men øvelsen styrker alligevel dine mavemuskler – og jeg garanterer dig for at det kan mærkes 🥵

Husk at alle øvelserne (undtagen planken) udføres med et fokus på at trække brystben og bækken sammen og pust ud i toppen af øvelsen – husker du de tips, er jeg sikker på du vil mærke dine mavemuskler som aldrig før! 

 

2 måneders transformation for min klient, Sebastian, der har tabt 7,1 kilo og lavet massive lean gains!

Hundredvis har bygget deres drømmefysik