Online coaching

TRUST fiTNESS

Online coaching

TRUST fiTNESS

Unge gutter som der har opnået deres drømmekrop Med LEAN GAINS forløbet!

Vi har hjulpet mere end 2000 Danskere

Lean Gains konceptet

Da jeg startede som en af de allerførste online coaches i Danmark, blev jeg hurtigt klar over at jeg ville være SPECIALIST på ét område…
Og det skulle være at hjælpe unge mænd med at smide fedt og bygge muskelmasse! Mænd der ligesom jeg selv havde svært ved at smide det sidste fedt og samtidig gerne vil bygge en mere markeret og muskuløs krop.
Det var dét jeg var bedst til, og det var dét næsten alle kom til mig for at få hjælp til.

Jeg manglede et navn på forløbet. Både for at gøre det lettere at huske, men også så mine klienter og fremtidige klienter nemt kunne forklare hvad de ville have.
Lean Gains ordet sad stadig i hovedet på mig. Nu havde jeg bare mine egne principper og strategier, men målet var det samme: At smide fedt og bygge muskelmasse i samme forløb – uden at spilde tiden i centeret!

Lean Gains Værktøjer

VORES TEAM

Trustfitness har alle de kompetencer, som du har brug for at komme i mål. Vi er et team af specialister, som er veluddannet, kompetente og passioneret. Teamet er sammensat således alle har sit speciale indenfor et givent område, så du på bedst mulig vis kan få hjælp. Du kan derfor forvente, at du vil blive mødt med ekspertise og få de rette værktøjer til, at opnå dine drømme. Vi er med dig hele vejen på din rejse og sætter en ære i at hjælpe dig.

tilfredshedsgaranti

Hos Trustfitness er der 100% tilfredshedsgaranti eller få refunderet dit forløb. Det er dog vigtigt at pointere, at for at få pengene retur, så skal man kunne opfylde følgende 2 krav:

1. Du husker at lave alle tjek-ins i dit forløb.

2. Du skriver undervejs i forløbet hvis der er noget vi kan gøre bedre for dig

FAQs

Dette er en skræddersyet service, hvor du får support og vejledning fra os, priser er helt afhængige af den enkelte.

 

Du kan forvente en helt igennem personlig oplevelse. Vi ønsker at skabe relationer med alle vores klienter, så vi kan hjælpe dig hele vejen mod at nå dine mål. Det vil ikke kun være taldrevet – når du slutter dig til vores team, vil vi sørge for at ændre din livsstil dybdegående. Dine spise- og træningsplaner vil være bæredygtige, konsekvente og vigtigst af alt fornøjelige. En personlig check-in proces vil sikre, at du bevæger dig mod dine mål, og gennem den direkte chat kan vi støtte dig på hvert trin af din rejse.

Betaling sker gennem Stripe, et meget sikkert betalingssystem. Betaling sker automatisk hver fjerde uge fra du tilmelder dig og til de aftalte bindingsbetingelser.

Dette afhænger helt af dig, dine mål og nuværende position. Hvis du starter et sted mellem 4-6 måneder, kan vi sikre de allerbedste fremskridt og samtidig opbygge langsigtet og sunde vaner. Minimumsbindingsperioden er 4 måneder, men din rejse kan vare så længe, som du ønsker det.

Selvfølgelig kan du det! Vi kan lave en plan for dit foretrukne sted og tilpasse den til dine mål og livsstil.

 

Du kan se alle fremskridt og målinger gennem min vores app på din telefon. Dette inkluderer; billeder, ugentlige vejninger, søvn, kost, motivation eller vandindtag. På den måde kan vi følge dine fremskridt og foretage de nødvendige justeringer af dine mål eller planer.

 

Du bestemmer! Du fortæller os, hvor meget tid du har til træning om ugen, og hvad dit mål er. Så lægger vi en plan, så træningen bedst muligt passer ind i din rutine.

Hos Trustfitness er der 100% tilfredshedsgaranti eller få refunderet dit forløb. Det er dog vigtigt at pointere, at for at få pengene retur, så skal man kunne opfylde følgende 2 krav:

1. Du husker at lave alle tjek-ins i dit forløb.

2. Du skriver undervejs i forløbet hvis der er noget vi kan gøre bedre for dig

Opfyldes disse to krav ikke, så vil det ikke være gældende, at få refunderet sit forløb.